Strålande väder i första höstcupen!

kb-andersKB-cuper, Nyheter

P 02 blev första årskull bland KB-cuperna under hösten när sexton 12-åringslag spelade i strålande solsken på Stadshagen i lördags.

Den här säsongen är den sista som denna kull spelar 7-mannaspel och därför valde KB att erbjuda en 9-mannacup som ett smakprov inför nästa år. Det blev inte svårt att locka lag. De sexton lagen delades in i förmiddags- och en eftermiddagsturnering och hela 40 matcher genomfördes.

På förmiddagen var det Norrtull som drog längsta strået då de slog Spånga i finalen. Men det satt hårt åt. Matchen fick avgöras med straffar och det blev totalt 5-4 till slut för innerstadslaget. Bronset bärgade uppländska Knivsta som besegrade Segeltorp från Huddinge i match om 3-4:e placering.

I eftermiddagspasset var det Ekerö IK-Sandudden som vann efter finalvinst över Vallentuna med 3-2. Bronset tog Spånga 2 efter vinst mot Enskede 4.

Foton kommer att publiceras på Facebook och matchresultaten hittas via pdf i denna nyhet under måndagen.

/red