Sveriges modernaste vårdcentral sponsrar Karlbergs BK!

RedaktionenFrån kansliet

Karlbergs BK är mycket glada över att kunna presentera ett tvåårigt sponsorsamarbete med nya guldsponsorn Riddarens Vårdcentral. Sveriges modernaste vårdcentral har generösa öppettider (8-22) och erbjuder KB:s medlemmar 50% på alla hälsoundersökningar! 

Om företaget

Riddarens Vårdcentral&Närakut finns i Kista/Akalla. Vi har i SKL:s undersökning av patientnöjdhet fått högst betyg i Sverige med 96% nöjda patienter. Vi har hög tillgänglighet för våra inskrivna patienter. Öppet alla dagar 8-22, våra patienter slipper därmed långa väntetider på akutmottagningarna. Vi har utöver våra duktiga specialister på Vårdcentralen etablerat, genom vårt moderbolag Webuild, ett nära samarbete med Microsoft Sverige för att ta fram en revolutionerande digital plattform i Sverige.

KB-redaktionen frågade verksamhetschefen Hammad Al-Saaid varför Riddarens Vårdcentral valt Karlbergs BK som samarbetspartner.

– Vi på vårdcentralen försöker samverka med lokala föreningar i Stockholm för att visa vårt stöd till goda exempel och initiativ. Vi väljer att vara aktiva och involverade och inte bara stå vid sidan om dem lokala projekten som ger så mycket till vårt samhälle. Många klagar på att privata aktörer drar ut vinster på skattepengar. Vi väljer att ge tillbaka till samhället genom att sponsra föreningar. Riddarens vill växa tillsammans med samhället och alltid vara närvarande.

Har ni någon erbjudande till Karlbergs BK:s medlemmar? 

– Karlbergs medlemmar får 50% på alla våra hälsoundersökningar (läs om alla paket på www.riddarens.se). Vi hoppas även att Karlbergs medlemmar visar sitt stöd till Sveriges modernaste vårdcentral genom att skriva in sig hos oss. Det går fort och vi lovar att ta väl hand om er!

Länk: Ja, tack! Jag vill också skriva in mig på Sveriges modernaste vårdcentral.

Ring oss på 08-121 05 800 eller mejla kontakt@riddarens.se för information eller att boka din tid!

Besök oss: på Finlandsgatan 64, 164 74 Kista.

Öppet ALLA dagar mellan 8-22.

www.riddarens.se

Kommentarer

kommentarer