Tack alla som medverkade på KB Dagen!

kb-pelleFrån kansliet

Under onsdagen den 21 augusti så hölls den årliga föreningsdagen, KB Dagen, uppe på Stadshagens IP. Unga som gamla. Erfarna som nybörjare. Runt 500 spelare, föräldrar, ledare, syskon, familj och vänner hade letat sig upp på soliga (ibland) Stadshagens IP.

Från styrelsen & personalen så vill vi rikta ett stort tack till alla ledare & föräldrar som hjälpte till med grill, loppis, cafeförsäljning, aktiviteter och städningen efteråt. Vi vill också tacka alla spelare och ledare i dam- och herrlaget som ställde upp och gjorde minnesvärda insatser kring utmaningarna på planen. Vi vill tacka spelare, föräldrar, syskon, familj och vänner för att ni slöt upp gjorde det vi är bäst på; ha roligt på och kring en fotbollsplan.

Stort tack till våra sponsorer. aimo, Intersport, Nike, Octapharma & ICA Maxi Lindhagen. Dels för era insatser inför & under KB-Dagen. Men också för ert stora stöd generellt till oss och föreningslivet. Vi hoppas på många fler år och era bidrag är vi oerhört tacksamma för givetvis.

Nu laddar vi upp för superlördag på Stadshagens IP lördagen den 24 augusti. Herrlaget först ut 14.00 och direkt efteråt spelar damerna 16.00.

Varmt välkomna!