Teamleader knatteverksamhet Karlbergs BK

kb-pelleFrån kansliet

Som Teamleader är du en nyckelperson i det operativa arbetet. Ditt uppdrag är tvådelat; dels handlar det om att skapa goda relationer med tydlighet, struktur och kvalitet till de föräldrar som har barn i verksamheten. Du ser till att rätt information delges föräldrar och du ansvarar för att dialogen med föräldrar fungerar under året. Det handlar också om att handleda samt utbilda våra ungdomsledare som arbetar med barnen ute i verksamheten. Starkt fokus ligger på att skapa en lekfull pedagogisk miljö för barn. Du koordinerar alla ledare på plats och ser till att träningarna blir effektiva och kvalitetsäkrar varje träning enligt de riktlinjer som klubben har. Du har även administrativt ansvar. Du kommer hantera närvaro och schemaläggning av ledare via vårt adminverktyg MyClub. Till din hjälp har du Sportchef Ungdom som koordinerar träningstider och anmälningar via kansliet samt ditt närmaste team bestående av klubbens ungdomstränare.

För att lyckas i din roll så behöver du vara en ordningsam, noggrann och flexibel person. Du är tydlig och trygg i din roll att leda andra människor. Du ser helheten och har förmåga att arbeta med många bollar i luften. Du trivs i en koordinerande roll där du fungerar som spindeln i nätet. Vi tror du har en pedagogisk utbildning och har arbetat några år som ledare/tränare. Du brinner för att utveckla barn och ungdomar samt har en ambition att vilja utveckla verksamheter.

Detta är en deltidstjänst som är fördelad på eftermiddagar och helger. Vi uppskattar tiden till 10 timmar i veckan. Du kommer ha ett fast schema. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Tillträde 1 februari 2016.

Ansökan och CV skickas till thomas.b@karlbergsbk.se och för frågor 0701-904090