Tor Ranniste: ”Vi är hungriga på att vinna”

kb-redNyheter, Senior

Tor Ranniste gjorde fyra mål på två inhopp. Senast var han sjuk och missade mötet med Enebyberg. Så här säger han inför mötet med Bele Barkarby.

Du valde att förlägga din försäsong med spanskastudier i Sydamerika. Succé, eller kom du hem en bit ifrån toppformen?
– Nja, måste väl erkänna att formen inte var den bästa när jag kom i början av april även om det lirades en hel del boll om dagarna i Argentina. Tränarteamet förklarade dock tydligt att det var en hel del extrarundor som väntade hemma.

Sjuk senast mot Enebyberg, men fyra mål på två matcher innan dess. Nu leder du interna skytteligan. Vad har du för målsättning med säsongen?
– Jag vill att åskådarna ska komma och tycka det är kul att titta när KB spelar. Jag vill att vi går upp en division och självklart att jag gör många poäng.
Vad krävs för att KB ska besegra Bele Barkarby på lördag?
– Vi måste först se till att sätta våra chanser där har vi varit för dåliga hittills. Det kommer synas på lördag att vi är väldigt hungriga på att vinna. Vi kommer inte tillåta publiken att gå hem tomhänta.

FAKTA
Namn: Tor Ranniste. Position: Mittfältare. Kom till KB: 2014. Matcher i serien: 2. Mål: 4. Assist: 0.