Trio stannar i Karlberg

kb-redNyheter, Senior

Karlbergs BK har fått tre glada besked. Trion Christofer Garofalo, Mathias Sundberg och Marcus Holm stannar i klubben.

I förra veckan säkrades Edwin Ekholm, Anders Lindskog och Ivan Förlin. Nu har Christofer Garofalo (till vänster på bilden), 26, Mathias Sundberg, 25, och Marcus Holm, 19, aviserat att de stannar i den röda tröjan.
KB-tränaren Kalle Karlsson säger:
– Det känns bra, det är tre spelare som vi ville behålla. Garofalo har varit länge i klubben, han är viktig både på och utanför planen med sina ledaregenskaper. ”Matte” har mycket fotboll i sig och var glödhet under försäsongen innan han drabbades av en skada. Vi tror att vi kan få tillbaka honom i den formen igen. Marcus har utvecklats mycket under sitt halvår i klubben. Han fick debutera i division 2 under hösten och borde kunna ta ytterligare kliv till nästa år.
– Även Joshua Adomako har öppnat för att stanna, även om han inte lämnat slutgiltigt besked ännu. Han tror på vårt projekt och vill ta avstamp uppåt. Det är väldigt roligt att unga, duktiga spelare känner att de kan få den plattformen hos oss i KB, säger Kalle Karlsson.

Samtidigt meddelar unge målvakten Rasmus Holst, 19, att han tar uppehåll kommande år på grund av resor och planerade studier.
Karlberg passar på att tacka ”Ralle” för hans insatser i klubben!

/red