Tufft test väntar KB i försäsongspremiär

kb-redNyheter, Senior

På söndagen inleder Karlbergs BK träningsmatchandet inför säsongen i division 3 östra Svealand.

Karlberg får ett tufft test direkt när Nacka FF gästar Stadshagen. Nacka var ett topplag i den södra division 2-serien förra året och siktar på avancemang till division 1 denna säsong.
KB, som halkat ned till division 3, kommer till spel med en stor trupp med några provspelare.
– Den här matchen handlar om att få igång alla och att försöka hitta rätt i vårt försvarsspel. Nacka är ett bra lag, ett spelande lag, så det blir en nyttig genomkörare för oss, säger KB-tränaren Kalle Karlsson.
– Några spelare ligger efter träningsmässigt och de kommer att få lite mindre speltid. Annars hade vi gärna gett en halvlek till alla.
Vad är känslan nu när säsongen drar igång?
– Det känns spännande. Vi har fått kvar några etablerade spelare och fått in både rutin och ungdomlig entusiasm så mixen känns bra.
Trion Gustav Hedberg, Jawad Lahlou och Mathias Sundberg är skadade. Mittbacksförvärvet från Vasalund, Sean Sabetkar, är bortrest.

Avspark är 12.15 på Stadshagen. Fri entré.