U-19 fungerar som en länk mellan ungdom- och seniorverksamheten. Målsättningen är att göra övergången så smidig och optimal som möjligt. Vi tror att om spelare ges möjlighet att spela seniorfotboll tidigare så har det en positiv inverkan på spelarens utveckling och stimulerar på ett bra sätt. Truppen innehåller spelare från 17-19 år och spelar nästa säsong R1-3 och P18-19 division 1 för tuff och utvecklande matchning.

U-19 samarbetar tätt med klubbens A-lag i division 2 och vårt U-17 lag. Rotationsträning och lärlingssystem för att motivera och inspirera spelare är något vi tror mycket på. Det finns därför inga stängda dörrar utan ska vara transparent och öppna kanaler mellan de olika lagen för bästa utväxling för spelare.

Träningstider april-okt:

Tisdagar 17:00 – 18:00 på Stadshagen IP 1
Onsdagar 18:30 – 20:00 på Stora Essingen
Torsdagar 17:30 – 19:00 på Stadshagen 1

Staben

Ansvarsområde Namn Kontakt
Chefstränare Vakant
Assisterande/mv-tränare Per Fahlman perfahlman@icloud.com
Assisterande/fystränare Ida Wiberg
Lagledare Mikael Johansson mikael@karlbergsbk.se
Lagledare Ken Jenneholt ken_jenneholt@hotmail.com
Sportchef Pojk Johan Wilny johan.wilny@karlbergsbk.se

Kontakt

Är du intresserad av att provträna kontaktar du Johan Wilny och beskriver vem du är, vart du tidigare spelat och vad du vill få ut i KB.

Sportchef Pojk, Johan Wilny, johan.wilny@karlbergsbk.se