U17 på Gothia: Ankomsten

Thomas BahnsonNyheter KB fotboll

Nu ligger man i sängen i Göteborg efter en lång dag och pustar ut. Förberedelserna är gjorda och imorgon börjar Gothia Cup på allvar!

11 spelare och 3 ledare åkte från Stockholm vid 12.30 med MTR express. Ytterligare 5 spelare mötte upp oss i Göteborg. Som vanligt när ungdomar umgås i grupp blir det aldrig en lugn stund men personalen kom på en mycket bra lösning genom att ge halva gänget en egen avdelning med stängd dörr, det var skönt för oss ledare hehe 🙂

Väl framme kom vi relativt snabbt till Johannebergsskolan som vi ska bo på, ett centralt boende med gångavstånd till Avenyn och Heden. Vi märkte omgående att salen vi fick inte skulle vara stor nog för allihopa. Förr tog man alltid med sig ett enkelt liggunderlag och en sovsäck men nu för tiden har alla med sig en uppblåsbar kontinentalsäng! Så efter lite samtal med personalen så fick vi byta till en större sal och alla blev nöjda till slut.

Efter middagen åkte vi till Kortedala, stadsdelen jag växte upp i, och tränade på min moderförening Kortedala IF:s hemmaplan. Vi ville känna på naturgräs och det finns få naturgräsplaner som är finare än Kortedalavallen, en extremt mysig anläggning. Det var kul att vara tillbaka på ”hemmamark”.

Kortedalavallen

 

 

 

 

 

 

U17 tränar inför Gothia

 

 

 

 

 

 

Strax är det dags att avsluta dagen och få en god natts sömn, för imorgon börjar allvaret. Klockan 15.00 spelar vi mot Dundalk Schoolboys från Irland på Kvibergs naturgräsplaner.

/Thomas

Kommentarer

kommentarer