Karlbergs BK:s samarbetspartner och sponsor till vår sommarfotbollsskola är Octapharma. Det är femte året som Octapharma är med och arrangerar föreningens sommaraktiviteter. Vill ni läsa mer om vad Octapharma gör och varför KB har ingått ett samarbete med Octapharma så kan ni läsa mer här.

Octapharma sommarfotbollsskola lockar över 300 barn till Stadshagens IP varje sommar. Hit är alla barn välkomna att anmäla sig! På sommarfotbollsskolan ges möjlighet att spela fotboll dagarna i ända tillsammans med sina kompisar och jämnåriga. Veckorna är fyllda med skratt, glädje och gemenskap.

Fotbollsskolan riktar sig till barn födda 2008-2011 och träningen leds av föreningens utbildade ungdomsledare. Träningsupplägget är gjort i samverkan mellan Sportchef Ungdom och följer den röda tråd som föreningen går efter gällande barn- och ungdomsfotboll. På fotbollsskolan ingår lunch och mellis på eftermiddagen. Alla barn får också ett ”Kit” som består av en röd KB T-Shirt, vattenflaska och en fotboll.

KB Octapharma Sommarfotbollsskola:

Vecka 24 (mån-fre)

Vecka 32 (mån-fre)

Tider: 9.00 – 15.00

Plats: Stadshagens IP

Ingår: Deltagare får en T-shirt, boll och vattenflaska.

Avgift: 1 500 kr

Anmälan Octapharma sommarfotbollsskola 2017