Karlbergs BK:s samarbetspartner och sponsor till vår sommarfotbollsskola är Octapharma. Det är sjunde året som Octapharma är med och arrangerar föreningens sommaraktiviteter. Vill ni läsa mer om vad Octapharma gör och varför KB har ingått ett samarbete med Octapharma så kan ni läsa mer här.

Octapharma sommarfotbollsskola lockar över 300 barn till Stadshagens IP varje sommar under ett utvalt antal veckor. Till sommarfotbollsskolan är alla barn välkomna att anmäla sig! På sommarfotbollsskolan ges möjlighet att spela fotboll dagarna i ända tillsammans med sina kompisar och jämnåriga. Veckorna är fyllda med skratt, glädje och gemenskap.

Fotbollsskolan riktar sig till barn födda 2006-2011 och träningen leds av föreningens utbildade ungdomsledare. Träningsupplägget är framtaget i samverkan mellan Sportcheferna för Ungdomsverksamheten och följer den röda tråd som föreningen arbetar utifrån gällande barn- och ungdomsfotboll. På fotbollsskolan ingår lunch och mellanmål på eftermiddagen. Alla barn får också ett ”Kit” som består av en röd KB T-Shirt, vattenflaska och en fotboll.

Det krävs inga förkunskaper för att anmäla sig och vara med. Sommarfotbollsskolan leds av föreningens egna utbildade ungdomsledare. Varje grupp har 2 tränare med maximalt 25 barn per grupp.

Sommarfotbollsskolan är givetvis även öppen för barn och spelare som inte spelar i Karlbergs BK.

KB Octapharma Sommarfotbollsskola:

Vecka 24 (mån-fre) Fulltecknad

Vecka 26 (mån-fre) Fulltecknad

Vecka 32 (mån-fre) Fulltecknad

Tider: 9.00 – 15.00

Plats: Stadshagens IP

Ingår: Deltagare får en T-shirt, boll, vattenflaska samt lunch och mellanmål

Avgift: 1 500 kr