Karlbergs BK:s samarbetspartner och sponsor till vår sommarfotbollsskola är Octapharma. Det är åttonde året som Octapharma är med och arrangerar föreningens sommaraktiviteter. Vill ni läsa mer om vad Octapharma gör och varför KB har ingått ett samarbete med Octapharma så kan ni läsa mer här.

Octapharma sommarfotbollsskola lockar över 300 barn till Stadshagens IP varje sommar under ett utvalt antal veckor. Till sommarfotbollsskolan är alla barn välkomna att anmäla sig! På sommarfotbollsskolan ges möjlighet att spela fotboll dagarna i ända tillsammans med sina kompisar och jämnåriga. Veckorna är fyllda med skratt, glädje och gemenskap.

Fotbollsskolan riktar sig till barn födda 2010-2013 och träningen leds av föreningens utbildade ungdomsledare. Träningsupplägget är framtaget i samverkan mellan Sportcheferna för ungdomsverksamheten och följer den röda tråd som föreningen arbetar utifrån gällande barn- och ungdomsfotboll. På fotbollsskolan ingår lunch och mellanmål på eftermiddagen. Alla barn får också ett ”Kit” som består av en röd KB T-Shirt, vattenflaska och en fotboll.

Det krävs inga förkunskaper för att anmäla sig och vara med. Sommarfotbollsskolan leds av föreningens egna utbildade ungdomsledare. Varje grupp har 2-3 tränare med maximalt 25 barn per grupp.

Samtliga spelare delas in i mindre grupper och vi utgår från lag- och åldersindelningen som råder i föreningen. Barn som spelar i samma lag hamnar automatiskt i samma grupp.

Sommarfotbollsskolan är givetvis även öppen för barn och spelare som inte spelar i Karlbergs BK.

Sista anmälan och betalning för dessa aktiviteter är 31 maj för V.24 & V.26 samt 10 aug för V.33.

KB Octapharma Sommarfotbollsskola 2019:

Vecka 24 (ons-fre) Anmälan öppen. Vi har 45 platser kvar!

Vecka 26 (mån-fre) Anmälan öppen. Vi har 30 platser kvar!

Vecka 33 (mån-fre) Anmälan stängd! Fullbokat!

Tider: 9.00 – 15.00

Plats: Stadshagens IP

Ingår: Deltagare får produkter från Nike bestående av: T-shirt, boll och vattenflaska samt lunch och mellanmål

Avgift: (V.24) 1 200 kr, (V.26 & V.33) 1 600 kr

Karlbergs BK dokumenterar sin verksamhet med bilder och video. Detta material används för att utvecka vår verksamhet samt ibland använda i kommeriellt syfte som marknadsföring av aktiviteter om vår verksamhet och används endast i KB:s egna kanaler (webbsida, sociala medier). Vill du inte att ditt barn ska synas på några bilder, eller har skyddade personuppgifter, vänligen skriv detta i er anmälan.

ANMÄL DIG HÄR!

Lämna ett svar