Välkommen till vår borg!

kbadminSenior0 Comments

Efter att vi hade smakat på segerns sötma i Falun förra helgen med en 0-1 vinst på Kopparvallen mot Falu FK, så stundade en ny träningsvecka för era KB-killar.
Efter en seger så märks det jäkligt tydligt att humöret på hela gruppen har stigit ett par grader. Det var en massa leenden på läpparna, speciellt tidigt i veckan. Dock, ju närmare vi har kommit hemmapremiären mot Västerås IK så har dessa leenden och skratt förvridits till målvedvetna, intensiva, och ”nu-jävlar-smäller-det”-uttryck, vilket vi som tränare älskar.

Som sagt, nu är det på allvar, eftersom vi är hemma på våra egna domäner. Denna plats, som vi skall försvar med näbbar och klor tills det jädrar anamma exploderar av stolthet hos oss alla.

En stolthet som jag tycker att alla KB-iter skall visa en lördag som denna. Här kommer ett lag från fjärran, (Västerås, jag vet, men häng med nu), och vill ta poäng på den plan där vi som klubb lägger ner otaliga timmar.

I helvete heller, säger jag. Laget har en stolthetskänsla över denna plats, eftersom vi tränar här, har vårt omklädningsrum här, vår klubbstuga här, allt vårt fotbollande sker här. Nu hoppas jag att ni i klubben känner likadant. Detta är vår borg, och ingen attackerar denna och åker hem med något annat än sura miner och skakade självförtroenden.

Jag tänker inte självklart bara på det fotbollspelande som sker här utan det jobb som sker i det tysta bakom kulisserna som gör detta möjligt.

Jag tänker på herr Vadenbring som med sitt totala engagemang i klubben gör otaliga saker möjligt.

Jag tänker på Pelle sportchef, då han har fått sätta sig in i vår organisation på studs, och gör ett exellent jobb med det administrativa och sportsliga runt omkring laget, damlaget, och på ungdomsidan.

Jag tänker på senorita Bosta vår fotbollskonsulent som har sliter med sitt eget fotbollspelande i damlaget, assisterande tränare till Matte i P-95, fysanalytiker……..läs fortsättningen på bloggen; http://www.direktpress.se/viivasastan/Bloggar/karlbergs-bk/