Varmt välkommen Kalina Lindahl

kb-pelleFrån kansliet

Karlbergs BK förstärker organisationen med en ny medarbetare. Vi säger varmt välkommen till Kalina Lindahl, 26 år. Kalina kommer axla rollen som administrativt nav och även arbeta med att utveckla våra arrangemang i föreningen. Sedan i slutet av förrra sommaren så har vi funderat mycket på hur vi vill organisera oss som förening. Vi har tittat på de behov vi har idag och vad vi tror vi kommer behöva utveckla under de kommande åren. Vi är övertygade att rollen som föreningskonsulent blir en nyckelroll i vår nya organisation, säger Pelle Brädefors, Klubbchef.

– Det känns jättekul att komma tillbaka till föreningen där jag började mitt eget fotbollsspelande och idrottsintresse. Det blir min tredje roll i föreningen. Jag började som spelare när jag var nio år, och kom sedan tillbaka som tränare för ett av föreningens flicklag (nuvarande damjunior) när jag var 17 år. Nu är jag återigen tillbaka som föreningskonsulent. KB har helt enkelt haft en stor roll i mitt liv, och även när jag varit ifrån KB för utlandsstudier har jag följt föreningen på avstånd. Det har varit kul att se hur vi växt från hur det var när jag var liten till vad den är idag. Det ska bli väldigt spännande att nu få vara del av det på nära håll igen, säger Kalina Lindahl.

Att vi får in Kalina i organsiationen ser jag som oerhört kul och värdefullt. Det kommer bli ett jättelyft på kansliet och eftersom jag känner Kalina sedan tidigare vet jag vilken lojal och duktig medarbetare vi får. Någon med KB-hjärta vilket aldrig är fel. Men framför allt så får vi en resurs med bred kunskap och erfarenhet av vad vi tror KB behöver just nu och framöver. Vi tror definitivt att Kalinas erfarenheter från både sina studier och sin praktiska erfarenhet hon samlat på sig genom åren kommer ta oss upp ytterligare en nivå, säger Pelle.

– KB:s ambitionsnivå är väldigt inspirerande och det ska bli roligt att jobba för att uppnå våra gemensamma mål. Det var genom min tränarroll i KB som jag insåg att jag ville plugga Sport Management, vilket jag sedan gjorde på Temple University i Philadelphia, USA. Efter fyra lärorika år har jag nu tagit examen, och det känns helt rätt att vara tillbaka i KB där allt började. Jag hoppas kunna bidra till KB:s fortsatta utveckling precis som KB bidragit till min egen, berättar Kalina.

Vi har en tydlig strategi när vi bygger vår organisation. Vi satsar på välutbildad personal och vill bygga en modern och framgångsrik organisation. Tillsammans med alla fantastiska supprtrar, ledare och spelare i KB så finns det inga gränser för hur långt vi kan gå, avslutar Pelle.

Under juni månad kommer Kalina smyga igång på deltid för att officiellt axla sin tjänst på heltid den 5 august.

Varmt välkommen tillbaka Kalina Lindahl!

/red