Varmt välkomna till Karlbergs BK Nike & Intersport

kb-pelleFrån kansliet

Nu är det dags att välkomna Nike & Intersport till Karlbergs BK. Från och med januari 2018 och 5 år framöver kommer vi att samarbeta med Nike som märkesleverantör av våra profilkläder. Nike är världens största sportmärke och representeras av storklubbar som Tottenham, Chelsea, Manchester City, PSG, Monaco, Roma och Barcelona för att nämna några. De har även landslagen för England, Holland och Brasilien i sitt stall. Det är säkert att säga att Nike är världens största och mest välkända varumärke i sin bransch och omsätter över 240 miljarder SEK världen över.

Intersport är en av världens största återförsäljare av sportutrustning. De kommer fungera som vår leverantör av varor. I Intersports butik i Västermalmsgallerian kommer vi ha en egen avdelning med vår profil och våra kläder. Där kommer det gå att kunna köpa produkter direkt på plats för att det ska vara så smidigt som möjligt för våra medlemmar. Allt är färdigtryckt och klart. Det kommer också inom kort kunna gå att köpa souvenirer från KB. Under vecka 4 kommer vi att rigga shopen med produkter och vår förhoppning är att vi kan öppna upp och smygstarta redan fredag den 26 januari. Det kommer dock inte kunna garanteras alla varor då vissa produkter inte riktigt landat och fortfarande är på tryckeriet. Men låt oss hoppas att så mycket som möjligt är klart. Officiellt öppnas shopen den 1 februari.

Profilkläder finnas redan nu att beställa i webbbutiken. Och här kan du även även ladda hem ledarprofilen samt spelarprofilen! Mer information kommer uppdateras på följande sida!

Passa på att bli medlem i Intersport och koppla ditt kort till Karlbergs BK. Du och föreningen får bonus på samtliga köp! Här blir du enkelt medlem!