Vaxholm – KB dam 2-2

Thomas BahnsonDamLeave a Comment

Damerna åkte ända ut till Vaxholm och trotsade det faktum att vi inte hade några avbytare, vetskapen om att vi skulle spela andra halvlek med 10 spelare och det hemska regnvädret som dök upp. Inte nog med det så skadade sig inte mindre än 4 spelare under matchen, det var vrickade fötter till höger och vänster.

Vi tog ledningen i första halvlek på en hörna, Vaxholm rensade bort den utanför straffområdet men Louise var där och tryckte in ledningsmålet. Det stod sig halvleken ut.

Tyvärr så kvitterade Vaxholm omgående efter omstart efter en kaosartad situation framför mål. Och dom tog ledningen också då vår ork helt förståeligt började tryta.

Men som så många gånger förr under denna säsong så visar tjejerna en järnvilja och lyckades hålla tätt bakåt och kvittera i absolut sista minuten. Målvakten motade ett skott men kunde inte hålla den så Louise tryckte bort henne och glidtacklade bollen framför mål, Malou fick en tå på den och det blev en perfekt passning tillbaka till Louise som tryckte in kvitteringen och det förlösande målet!

Vi får vara nöjda med 1 poäng när förutsättningarna var som dom var. Vi är fortfarande obesegrade i serien. Jag hoppas vi inte behöver spela fler matcher utan avbytare och med mindre än 11 på plan men vi har massor av skador i en inte alltför stor trupp så det finns inte mycket att göra åt det. Jag är bara stolt över hur vi klarar av denna situation ändå. Härligt jobbat tjejer!

Laget:

Malou

Elin Lisa Kristin

Charlotte Maria Ida Ellen

Hannah

Saba Louise

Vaxholm – KB dam 2 – 2 (0 – 1)

0 – 1 Louise

2 – 2 Louise (Malou)