Vem är Anders Lindskog?

kbadminSenior, Spelarpresentationer0 Comments

Ett av de senaste nya ansiktena i Karlbergs trupp denna säsong är 28-åriga Anders Lindskog. En vänsterback/vänsterfältare som har imponerat på träningar och matcher med sina väl värderade beslut och sitt lugna och sansade passningspel. Här nedan följer en kort intervju med denna lugna och städade man.

Vem är egentligen Anders Lindskog?
Jag är social och glad, kommer från Karlskoga i Värmland. Som spelare är jag lugn och klok, vänsterfotad vänsterback med hyfsat spelsinne! Föredrar en kortpass framför en långboll.

Varför blev det Karlbergs BK för dig?
Min gode vän Micke Nilsson, som spelar i KB, har pratat mycket gott om laget och klubben och tipsade mig om att provträna vilket jag är mycket glad över!

Tankar om klubben så här långt?

Det som känns som en röd tråd i allt som görs, både på och utanför planen, är att vi ska ha roligt ihop. Det har vi också!

Vad är din personliga målsättning inför säsongen?

Min personliga målsättning är att fortsätta ha roligt, träna hårt och bidra på bästa sätt för att laget ska göra en bra säsong.

Hur ser du på Karlbergs chanser inför spel i 2:an?
Jag tror att vi har en bra chans att etablera oss i tvåan, för vi har en trupp med hög nivå rakt igenom.Vilken av grabbarna i omklädningsrummet tar du med på semester? Vart åker ni, och varför just denna person?

Jag får väl ta med mig min vapendragare Micke Nilsson, vi har ett antal resor i bagaget med goda minnen. Resmål är oviktigt om sällskapet är rätt!Då tackar vi Anders för denna intervju, och än en gång hälsar vi honom välkommen till Stockholms skönaste klubb. Vi ser fram emot att se honom i den röda tröjan denna säsong.Roger