Vem är Atilla Engin Köksal?

kbadminSenior, Spelarpresentationer0 Comments

Nästa presentation av ett nyförvärv kommer nedan, och det gäller en ung, löpvillig forward med näsa för målet. När Raby Youseff lämnade oss för nya utmaningar, lämnade han ett hål i forwardsstaben. Med Atilla i klubben känns det definitivt som vi har fyllt hålet, och faktiskt mer där till- Jag kan lova er att ni kommer att se mer av Atilla i framtiden.
Han är en god, odmjuk, hårt arbetande kille, som kommer att tillföra mycket på planen och i omklädningsrummet. Så, nu mer om Atilla:

I korthet, vem är du? Både som person och fotbollspelare.

Jag en tävlingsinriktad person som inte gillar att förlora och som alltid ger 100%. Som fotbollspelare gillar jag att använda min fysik. Är också väldigt vass i mina avslut, har smarta löpningar samt bra i luftrummet.

Varför blev det Karlbergs BK detta år?

För att det är en bra klubb med principer och stora mål.

Tankar om klubben så här långt? (Spelare/ledare/träningar/etc)

Väldigt strukturerad klubb med duktiga spelare. En professionell ledning som ger oss alla förutsättningar till framgång.

Personlig målsättning inför 2012?

Inget annat än att vinna div 2, samt utvecklas som fotbollspelare.

Hur ser du på Karlbergs chanser inför säsongen 2012?

Vi kommer bli en stor överraskning för många klubbar i år, vi har väldigt stark och bred trupp med många rutinerade spelare samt unga talanger.

Vilken av grabbarna i omklädningsrummet tar du med på semester? Vart åker ni, och varför just denna person?

Det är ett toppengäng så alla ska med, och resmålet är inte viktigt så länge sällskapet är rätt!

Då tackar vi Atilla för hans tid och önskar honom välkommen till KB-familjen. Du är välkommen, så och nu kör vi!

Roger