Victor Vera Garcia inför Gute: ”Skulle sitta fint med en seger”

RedaktionenNyheter, Senior

Karlbergs BK jagar säsongens första seger när FC Gute kommer på besök under lördagen. KB-mittfältaren Victor Vera Garcia är ordentligt sugen på tre poäng.
– Personligen känner jag att jag har ännu mer att ge, säger han.

Foto: Pierre Anderzon

Torsk med 2-0 borta mot Vasalund senast. Vad säger du om insatsen?
– Första halvlek är inte bra. Vi slarvar för mycket och vi lyckas inte med det vi tränat på under veckan. I andra halvlek höjer vi oss betydligt och jag tycker att vi lyckas ganska bra med att låsa dem som vi snackade om i halvtid. En helt ok insats mot ett bra lag.

Vad är du nöjd med och vad kan du förbättra vad gäller din egen prestation så här långt?
– Personligen känner jag att jag har ännu mer att ge. Det är en ny position och ett nytt sätt att spela för mig, men jag kommer in i det mer och mer.

Nu väntar FC Gute hemma på Stadshagen på lördag klockan 14:00. Hur ska vi ta säsongens första seger?
– Det skulle sitta riktigt fint med en seger mot Gute. Vi måste våga spela vårt spel och ha mer tålamod i det vi gör. Slipar vi till skärpan i sista tredjedelen också så kommer målen att börja rulla in, utan tvekan!

Victor Vera Garcia
Född