Vinst i första träningsmatchen

kb-pelleNyheter KB fotboll, Senior0 Comments

I lördags eftermiddag samlades herrarna på Skytteholms IP för att ta sig an Älta IF i årets första träningsmatch. KBs lag bestod till största delen av de nya provspelande och ett fåtal av våra gamla spelare. Ett bra sätt för tränarna att se hur spelarna fungerar på plan och för spelarna att visa upp sig.

Så KB startade med en elva bestående av provtränande. Efter en kort tid var Sebastian tvungen att gå av då han vrickade till foten, vilket ledde till att Anders Lindskog från den gamla truppen tog hans plats. Förutom en lättare knäskada och en fläskläpp såg det bra ut och matchen slutade 4-2 till Karlberg.

Nästa match blir en internmatch på stadshagen i helgen. Mer om det kan ni läsa i bloggen under dagen. Till Bloggen.