Westin: ”Kul att vi har chans på kvalplatsen”

kb-redNyheter, Senior

Foto: Anders Jansson

Tre matcher återstår av division 2 norra Svealand. Så här säger Adam Westin, 21, inför den tuffa bortamatchen mot Skiljebo SK.

Två man mer sista halvtimmen, men ändå blev det bara 0-0 på Gotland. Har du kommit över den missade chansen på tre poäng?
– Självklart kändes det surt efter matchen. Men kan inte gå och tänka på det för länge måste förbereda oss in för nästa match på bästa sätt.

Du utsågs till matchens lirare av den gotländska juryn. Hur känns formen?
– Ja, det är ju alltid roligt men ser ju först och främst helst att laget vinner. Formen har väl varit lite upp och ned kan jag själv tycka.

Tre omgångar återstår och KB har fortfarande kvalplatsen i egna händer. Hur ser du på de återstående matcherna mot Skiljebo, Värmdö och Håbo?
– Det är väldigt kul att vi har chans på kvalplatsen. Som du säger, vi har det i egna händer så varje match är lika viktig, det är inga dåliga lag och vi måste prestera i alla tre matcher.

Hade du trott att du skulle slåss om en division 1-plats när du skrev på för KB inför säsongen?
– Nja, inte riktigt som nykomlingar i serien men med den kvalité och bredd vi har i laget så är det väl inte så konstigt tycker jag.

FAKTA
Namn: Adam Westin. Född: 1994. Position: Mittfältare. Moderklubb: IFK Viksjö. Kom till KB: 2016. Matcher i serien 2016: 19 (17 från start). Mål: 0. Assist: 4.

Vi tackar Adam Westin för pratstunden och önskar honom och laget lycka till mot Skiljebo på lördag!