Westin: ”Vi har visat att vi är ett bra lag”

kb-redNyheter, Senior

Foto: Anders Jansson

Adam Westin, 21, kom till Karlbergs BK från IFK Viksjö inför säsongen. På kort tid har han blivit en publikfavorit med sitt fina passningsspel och hårda arbete på mittfältet.

Tre matcher återstår av vårsäsongen och KB ligger sexa. Kan laget vara nöjda så här långt?
– Jag tycker vi har gjort det bra för att vara nykomlingar i division 2. Vi har visat att vi är ett bra lag som är här för att spela vårt spel.

Du har fått mycket speltid. Är du nöjd med din utveckling?
– Ja. det är alltid kul med mycket speltid. Jag lär mig hela tiden nya saker av både lagkamrater och tränare. Formen har väl varit lite sådär, känner inte att jag fått ut det jag vet att jag kan. Men det är bara att kriga på träningarna så kommer det!

0–0 borta mot Kvarnsveden sist. Vad säger du om den insatsen?
– Det var inte den mest sevärda fotbollsmatchen. Den var ganska så livlös, med två lag som backade hem mycket i försvar. Vi skapade lite fler chanser än dem och borde kanske åkt iväg med tre poäng.

Vad behövs för att ta tre poäng mot Håbo?
– Vi måste fokusera på vårt spel och med det vet vi att vi kan slå alla lag i den här serien. Försöka minimera slarv så tror jag vi har goda chanser nu på lördag.

Namn: Adam Westin.
Född: 1994.
Position: Mittfältare.
Moderklubb: IFK Viksjö.
Kom till KB: 2016 (från IFK Viksjö).
Matcher i serien 2016: 7. Mål: 0. Assist: 0.
Antal matcher totalt i KB: 8.

/red